„Vagy a legjobbat vesszük fel vagy senkit!” – Így lett tíz milliárdos bevételű cég a Menton Jobs Cégépítők

„Vagy a legjobbat vesszük fel vagy senkit!” – Így lett tíz milliárdos bevételű cég a Menton Jobs

június 5, 2024

„Nem alkuszunk, ha megalkudnánk, akkor nem lennénk a hatodikak nyolc év alatt.” – meséli Horváth Tamás a Menton Jobs munkaközvetítő cég egyik tulajdonosa a Cégépítők legújabb részében. Tulajdonostársa Stasztny Viktor már szerepelt a podcastban két és fél évvel ezelőtt.

Azóta nagyon komoly szintet léptek, hiszen a három milliárdos bevételről tíz millárdra ugrottak csupán ennyi idő alatt. Mindenképpen hallgasd meg azt az adást is, ha lemaradtál róla, a linket megtalálod lentebb.

Most, hogy visszatértek a Menton Jobs sztorival beszámolnak arról, mit éltek meg az elmúlt években és hol tartanak most. Kettejüknek érdekes a dinamikájuk, hiszen nagyon különbözőek, természetesen mesélnek ebben az adásban a közös munkáról, a jövőképükről és arról, hogy ők miben hisznek. A kezdetektől az volt a céljuk, hogy minden évben duplázzák a cég méretét és a bevételt.

„Oda, ahova most tartunk jelenleg nem sok cég van Magyarországon méretben.” – árulja el Tamás. Az ezzel járó nehézségekről is mesélnek és arról mi az ő elképzelésük a siker megéléséről.

Hallgasd meg az adást, ha kíváncsi vagy, hogy akarják elérni a háromezer fős céget és a húsz milliárdos árbevételt.

„Ahelyett az idő helyett, amit saját magunk ostorozásába tennénk, inkább azzal foglalkozunk, hogy mindig termeljünk.„ – ők ezt vallják!

Ebben az adásban az alábbi témákat beszélik át alaposan:

  • Így indult minden! Kezdetek és kettejük története, első célok és elképzelések. Ötven-ötven százalékos tulajdonrész, elmesélik miért e mellett döntöttek. Mesélnek még a közös munkáról, a motivációjukról és arról, hogyan jutalmazzák magukat.
  • Kifejtik miért nem vontak be más tulajdonost a cégbe. Beszámolnak a fontosabb mérföldkövekről, kihívásokról. Krízis rekaciók, így csinálták ők a nehezebb szituációkban. Elmesélik, hogyan változott a jövőképük az évek során. Végül kifejtik számukra mi a megfelelő csapatösszetétel.
  • Kiválasztás, számonkérés, toborzás, csapat kialakítás. Mesélnek jó és rossz tapasztalatokról, konkrét példákon keresztül.
  • Sok új fontos, vezetői pozícióra kerestek embert az elmúlt években, elmondják miért, és azt is hogy miért tartják hasznosnak a menedzsment hírlevelüket. Végül távol keleti tapasztalatok és a híres papucs kultúra, ezt építették be az utazok során tanultakból.
  • Folyamatok, automatizálás, belső rendszerek, sablondokumentumok és CRM használatának eredményessége, hatékonysága. Hogyan tudják élvezni munkájuknak gyümölcsét és hogyan fogadják a sikereiket a külső szemlélők.
  • Kifejtik véleményüket arról is, hogy szerintük meg kell-e élni a sikereket. Konkrét példák, tanácsok és tapasztalatok. Végül elmesélik, hogy mi a jelenlegi hosszútávú céljuk.

Hallgasd a Cégépítőket a kedvenc platformodon:

Egyértelmű folyamatok, hatékony munkavégzés, rendszerezett működés! Kattints a linkre a MiniCRM-es EXTRA tartalmakért!

A Cégépítők podcast felvétele a MiniCRM megbízásából történik, melyben a Brocasterz Podcast Stúdió a partnerünk. Az adások menedzsmentjét a Brocasterz Podcast Ügynökség csapata végzi.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük