15 dolog, ami nélkül nem lehet jól működő szervezetet építeni – Marketing Fesztivál Különkiadás Cégépítők

15 dolog, ami nélkül nem lehet jól működő szervezetet építeni – Marketing Fesztivál Különkiadás

március 14, 2023

„A legdrágább kincsünk az időnk” – ezzel a felütéssel kezdte előadását Egerszegi Krisztián, a MiniCRM tulajdonosa és a Cégépítők Podcast alapítója és műsorvezetője a Marketing Fesztiválon. Ebből a rendhagyó epizódból megtudhatjuk, mi az a 15 dolog, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy egy jól működő szervezetet építsünk. A naggyá válás művészetének esszenciája mellett Krisztián 6 sikeres vállalkozó kulcsgondolatát is összegyűjtötte útravalóként. Ezt a rövid, ám velős adást tehát nemcsak meghallgatni, kijegyzetelni is érdemes.

„A vezetőnek jól kell lennie, mert ha ő nincs jól, az átragad az egész cégre” – vallja Markovich Béla, a Mapei vezetője, aki szerint a példamutató magatartás mellett az őszinte elismeréssel lehet leginkább motiválni a munkavállalókat. Markovich Béla intelmei mellett a cégvezetési túlélőcsomagba többek között Juhász Attila, Miklovicz Norbert, Biros Levente, Matusz Balázs, és Balogh Petya hiánypótló gondolatai is bekerültek. Ez az epizód ugyanis a vállalkozásból prosperáló vállalattá válás folyamatához nyújt könnyebbséget és gyakorlati segítséget.

„Ha valamit jól csinálsz, akkor kutya kötelességed azt nagyban csinálni” – hirdeti Balogh Petya. A Cégépítők Podcast legújabb epizódjával abban szeretnénk segíteni, hogy a növekedés ne egy szükséges rossz, hanem egy gördülékeny és motivált cégvezetés eredménye legyen. Ehhez elengedhetetlen a rendszerszemlélet és a menedzsment módszerek alkalmazása. Erre esküsznek vendégeink is.

Az epizód meghallgatása során választ kaphatsz többek között arra, hogy:

  • Mi az a 15 dolog, ami nélkül nem lehet jól működő szervezetet építeni?
  • Miért fontos, hogy legyen jövőképünk?
  • Mi az, amire mindenképp érdemes időt szakítani?
  • Mi Miklovicz Norbert folyamat automatizálással kapcsolatos kulcsgondolata?
  • Milyen tanulsággal szolgál Juhász Attilának, a delegálás feketeöves mesterének története?
  • Mit gondol Markovich Béla, a Mapei vezetője arról, hogy milyen egy jó vezető?
  • Ki a cég növekedésének legnagyobb korlátja Biros Levente szerint?
  • Miként lehet naggyá válni Matusz Balázs tapasztalatai szerint?
  • Mi Balogh Petya filozófiája és hogyan lehet cégre szabottan alkalmazni?

A Cégépítők rendhagyó különkiadásából kiderül, hogy mi az a 15 pont, amit checklist jelleggel érdemes végignézni egy vállalkozás vagy cég működtetése kapcsán. Ráadásul az epizódban 6 kiemelkedő sikereket elért vállalkozó gondolatai mentén kalauzol minket végig Egerszegi Krisztián a lehetséges fejlesztendő területeken. Érdemes papírt és tollat ragadni, mert egy rövid, de hiánypótló adás következik!

Hallgasd a Cégépítőket a kedvenc platformodon:

Spotify: kattints ide
Apple Podcast: kattints ide
SoundCloud: kattints ide
Google Podcast: kattints ide
Youtube: kattints ide

A Cégépítők podcast felvétele a MiniCRM megbízásából történik, melyben a Brocasterz Podcast Stúdió a partnerünk. Az adások menedzsmentjét a Brocasterz Podcast Ügynökség csapata végzi.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük