„A magyar e-kereskedelmi piac legalább 80%-át lefedjük” | Rácz Csaba és az Árukereső story Cégépítők

„A magyar e-kereskedelmi piac legalább 80%-át lefedjük” | Rácz Csaba és az Árukereső story

június 27, 2022
„Olyan sosem fordul elő, hogy végtelen kapacitásod van és mindennel tudsz foglalkozni” – oszlatott el egy, a cégvezetők körében népszerű utópisztikus elképzelést a Cégépítők podcast aktuális vendége. Ezúttal Rácz Csaba volt jelen beszélgetőpartnerként a stúdióban, aki Magyarország piacvezető árösszehasonlító oldala az Árukereső.hu ügyvezetői feladatait látta el több éven keresztül. 2006-tól képezte szerves részét a vállalatnak, a ranglétra aljáról jutva el az ügyvezetői székbe, amit 2022 májusáig töltött be.
„Nehézségek az Árukereső minden életszakaszában voltak” – avagy nem feltétlenül volt a kezdetektől könnyed diadalmenet a cég sikertörténete. A kulcsot az jelentette, ahogy a kihívásokra választ sikerült adni. Már csak emiatt is érdekes lehet belehallgatni a Cégépítők podcast mostani adásába, ahol – többek között, – az alábbi kérdések voltak terítéken:
  • Mikor és milyen üzleti modellel indult annak idején az Árukereső.hu?
  • Mi alapján sikerült folyamatosan fejleszteni és bővíteni a szolgáltatások körét?
  • Miért volt jó portéka az Árukereső? Hogy tudott több befektető is nyereséggel szerepet vállalni?
  • Hogy sikerült 400-ról 5500-ig bővíteni a partnercégek számát, hogy közben 4 helyett 6 munkatárs képes kiszolgálni ezt a bődületes ügyfélállományt?
  • Hogy jutott el Csaba ranglétra aljáról a 7 milliárd éves forgalmú, 100 fős cég legfelső szintjéig?
„Mindig azt csináltuk, ami a növekedés szempontjából a leginkább célszerű volt” – ha csak ezt az egy gondolatot sikerrel építed be a vállalkozásod vezetésébe, pusztán azzal is szinteket léphet előre a céged. Persze ennél még jóval több inspiráló gondolattal gazdagodhatsz, ha meghallgatod a Cégépítők podcast mostani adását!  

Hallgasd a Cégépítőket a kedvenc platformodon:

Spotify: kattints ide SoundCloud: kattints ide Apple Podcast: kattints ide Google Podcast: kattints ide   Szeretnéd növekedési pályára állítani a céged Csaba módszerével?

Nézd meg az EXTRA tartalmakat!

Marketingkommunikáció MiniCRM-mel támogatva:

Útmutató: Így generálj komoly érdeklődőket hírlevél feliratkozókból Videó: Email kampány teendőlista (Pro tippek!)

Eredményes értékesítés:

Útmutató: Így hozd ki a maximumot az értékesítő csapat kapacitásából

CSAK MINICRM FELHASZNÁLÓKNAK*:

Mini Akadémia: Hírlevelezés MiniCRM-ből A-tól Z-ig – teljes tanfolyam Mini Akadémia: Ügyfélmegtartás ismétlődő értékesítésnél – teljes tanfolyam *A MiniCRM-es belépési adataidat megadva tudsz bejelentkezni az Akadémia felületére.   A Cégépítők podcast felvétele a MiniCRM megbízásából a Brocasterz Stúdióban történik, az adások menedzsmentjét a Brocasterz Podcast Ügynökség csapata végzi.

Tagged:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük