Rólunk Cégépítők

A Cégépítőkről, a MiniCRM üzleti közösségéről

Minden cég életében vannak elakadások, megoldandó kihívások. A kérdés csak az, hogy mihez kezdesz ilyenkor. Mész a saját fejed után, vagy olyanok tanácsaira hallgatsz, akik már túljutottak az akadályokon?

A 2021-ben indult Cégépítőkben Podcastben a hazai kkv-szektor legjobbjai árulják el, hogy milyen nehézségekkel szembesültek, és azokon hogyan lendültek túl. Valós megoldások, működő, bizonyított módszerek, amiket te is bevethetsz rázós időkben!

Egy-egy adás ma már több ezres hallgatottságot ér el: Balogh Petya és Litkai Gergely közös beszélgetésére közel háromezren, míg a Varga Sándorral készült részre több mint 5000-en voltak kíváncsiak.

A Cégépítők Podcast 2023-ban elnyerte a Bridge Üzleti Közösségi Díjátadón az Üzleti Podcast Közösség Díjat.

„A Cégépítők hamar túlnőtt a podcast formátumon, és olyan tudatos cégvezetők és vállalkozók közösségévé alakult, amely egymást online és offline módon is folyamatosan támogatja.”

A Cégépítők Podcast az alábbi linkeken érhető el:

divider
divider

A Cégépítők alapítója: Egerszegi Krisztián

Krisztián a karrierjét tanácsadóként kezdte, majd 2008-ban megalapította első vállalkozását, a CDSYS Zrt-t. A nulláról indultak, majd rövid időn belül elérték a másfél milliárd forintos árbevétel.

Mivel mindig az új utakat és lehetőségeket keresi, Krisztián kiszállt a jól menő cégből, és csatlakozott a MiniCRM-hez, mint cégvezető. Az elmúlt tíz évben az egykori garázscégből Krisztián közreműködésével lett kétezer ügyféllel és száz alkalmazottal rendelkező, a nemzetközi piacra is betörő részvénytársaság.

„Elakadások minden cégvezető életében előfordulnak. Az enyémben is voltak szép számmal. Mindig azon dolgoztam, hogy kitörjek a saját gyengeségeimből, megváltozzak és ezt a tudást átadjam másoknak is. Hiszek benne, hogy a siker csakis rajtunk múlik!”

divider
Juhász Viktor

Csak javasolni tudom ezt a Podcast sorozatot mindenkinek. Itt végre esettanulmányok keretében őszintén, hosszan és mélyen lehet megismerni cégek belső életét. Megérteni hogy hol és milyen mélyen tud megoldás lenni az üzleti kihívásokra az üzleti felhő, aminek a része a CRM megoldás is. Hiánypótló és kitűnő beszélgetések.

Juhász Viktor ügyvezető - ISolutions
Magyari Attila

Különösen hasznosnak találtam a gyakorlati példákat és feladatokat a workshopon. Krisztián szakmai tudása és szenvedélye a cégépítéshez, pedig magával ragadó volt.

Dr. Magyari Attila, ügyvéd