Rólunk Cégépítők

A Cégépítők olyan tudatos cégvezetők és vállalkozók közössége, akik folyamatosan fejleszteni szeretnék önmagukat és a vállalkozásukat.

Mások példáján keresztül nyújt inspirációt, valamint állandó tanulásra ösztönöz, hogy ezáltal Te és a céged is képes legyen egyről a kettőre jutni.

A Cégépítők közösség 2021 őszén egy üzleti témájú podcastként indult, ahol minden epizódban egy-egy sikeres cégvezető meséli el, hogy hogyan jutott egyről a kettőre a vállalkozásával. Elmesélik, hogy milyen fejlődési fázisokon ment keresztül a vállalkozásuk, és hogy mik voltak azok a sorsfordító döntések és megoldások, amelyek végül a sikerhez vezettek.

Csak javasolni tudom ezt a Podcast sorozatot mindenkinek. Itt végre esettanulmányok keretében őszintén, hosszan és mélyen lehet megismerni cégek belső életét. Megérteni hogy hol és milyen mélyen tud megoldás lenni az üzleti kihívásokra az üzleti felhő, aminek a része a CRM megoldás is. Hiánypótló és kitűnő beszélgetések.

Juhász Viktor ügyvezető – ISolutions
Juhász Viktor
divider

Miről szól a Cégépítők közösség?

2022 tavaszára a Cégépítők elkezdett túlnőni a podcasten, és innentől kezdve a podcast mellett egy vállalkozókból és MiniCRM felhasználókból álló közösségi platformként működik tovább. A közösségben egy online fórumon, valamint online és offline eseményeken mentorok és tanácsadók támogatnak abban, hogy jobbá és erősebbé tedd a vállalkozásod.

A közösségben nem csak a kérdéseidre válaszolunk, hanem folyamatosan megosztjuk egymással a tapasztalatainkat és azokat a best practice-eket, amelyek előrébb vihetik a vállalkozásokat.
community illustration
divider

Ki lehet a közösség tagja?

Minden olyan cégvezető, aki folyamatosan a vállalkozása fejlesztésére törekszik.

divider

Miért csatlakozz a közösséghez?

A Cégépítők közösség tagjaként…

...korlátlan hozzáférésed lesz a Cégépítők Podcast minden epizódjához és az egyes részekhez tartozó extrákhoz

...ingyenesen részt vehetsz az összes online és offline rendezvényünkön (kerekasztal beszélgetések, networking alkalmak, könyvklub, stb.)

...hozzáférsz a közösségi felülethez, ezáltal kapcsolatba kerülhetsz a közösség más tagjaival, kérdéseket tehetsz fel nekik, és hozzászólhatsz az aktuális témákhoz

Egyszóval: folyamatos inspirációt és motivációt kapsz a fejlődésre és a céged fejlesztésére. Mert együtt ez is könnyebb.

Tanulj, inspirálódj és fejlődj velünk!

divider

Jelentkezz be a MiniCRM fiókoddal!

A belépéshez add meg a MiniCRM fiókodhoz használt e-mail címet és jelszót!