16 bérköltséget megspórolni egy fejlesztéssel | Stasztny Viktor és a Menton Jobs story Cégépítők

16 bérköltséget megspórolni egy fejlesztéssel | Stasztny Viktor és a Menton Jobs story

január 13, 2022

Stasztny Viktor, a Menton Jobs Kft. társtulajdonosa egy ízig-vérig tudatos cégépítő: története hűen reprezentálja, hogy tudatos gondolkodásmóddal és folyamatos fejlesztésekkel miként juthat el valaki egy 3 milliárd forint éves forgalmú cég vezetéséig.

Viktor sztorija egyszerre inspiráló, elgondolkodtató és motiváló. Az ember rögtön azon kezd el gondolkodni, mennyi mindent rakhatna rendbe és optimalizálhatna a saját cégében is. Már csak ezért is javasoljuk, hogy kattints a LEJÁTSZÁS gombra!


 

A munkaerőközvetítéssel foglalkozó piac egyik top szereplőjének számító Menton Jobs Kft. a 2017-es indulása óta üstökösként avanzsált a piac meghatározó résztvevőjévé.

A Cégépítők Podcast mostani adásában rengeteget tanulhatsz Viktortól arról, hogy milyen gondolkodásmóddal és fejlesztésekkel tartható fenn évről évre a szignifikáns növekedés.

Kérdések, amelyekre választ kapsz ebből az adásból:

  • Mivel foglalkozott Viktor másik 2 cége a Menton Jobs előtt? Mit tanult ezekből az időkből?
  • Hogyan sikerült Viktoréknak az indulástól kezdve évről évre duplázni a forgalmat?
  • Milyen kihívásokat generált a Covid-19 helyzet és hogy sikerült ezekre reagálniuk?
  • Milyen folyamatokkal és szoftverekkel sikerült a kezdeti 2 fős létszámról 62-re nőni a céggel, méghozzá fenntartható módon?
  • Melyik integrált ügyviteli rendszerrel tudják Viktorék hatékonyan koordinálni a pénzügy, az ügyfélszerzés, az ügyfél kiszolgálás és az adminisztráció feladatait?
  • Hogy sikerült egyetlen fejlesztéssel megspórolni 16 ember bérköltségét, csaknem 10 millió forintot?
  • Milyen vezetői magatartás és következetes gyakorlat motiválta a Menton Jobs minden munkatársát a precíz és rendszeres adminisztráció betartására?

Ha szeretnél egy igazi sikersztorin keresztül közelebb kerülni a sikeres cégépítés hogyanjához és megtudni, mire érdemes odafigyelni, akkor tanulj és inspirálódj igazi cégépítőkkel!ó

Hallgasd a Cégépítőket a kedvenc platformodon:

Spotify: kattints ide
SoundCloud: kattints ide
Apple Podcast: kattints ide
Google Podcast: kattints ide

 

Ne feledkezz meg az EXTRA tartalomról se, ahol olyan tippeket, best-practiceket és ajánlásokat kaphatsz a vendégektől, amik nekik bevált módon segíteni tudtak a sikeres cégépítésben. 

Az extra tartalomban Viktor a tudatos, gyors és megfontolt döntéshozatal gyakorlatáról oszt meg értékes tippeket, példákon keresztül, a cégvezetői és focibírói tapasztalatait felidézve. ?

 

A Cégépítők podcast felvétele a MiniCRM megbízásából a Brocasterz Stúdióban történik, az adások menedzsmentjét a Brocasterz Podcast Ügynökség csapata végzi.